Disclaimer


De informatie en materialen op deze website zijn uitsluitend bestemd voor eigen, niet-commercieel gebruik onder voorbehoud dat u alle auteursrechten en andere eigendomsnotities respecteert die worden omvat in de originele materialen of kopieen van de materialen. Het is niet toegestaan de inhoud op deze site op welke wijze dan ook te wijzigen of te reproduceren, publiekelijk ten toon te stellen, te gebruiken, te distribueren of op andere wijze te gebruiken voor een willekeurig publiek of commercieel doel. Dientengevolge is elk gebruik van deze materialen op elke willekeurige site of computer met netwerkverbinding voor elk willekeurig doel niet toegestaan.

Juistheid van informatie


Wij trachten de informatie op onze site te allen tijde volledig en juist weer te geven. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de informatie volledig, juist of actueel is. U kunt aan de informatie derhalve geen rechten ontlenen.

Aansprakelijkheid


Bij schade die voortkomt uit het gebruik, onvermogen tot gebruik, of de resultaten van het gebruik van deze site of de materialen of informatie op deze site zijn wij in geen geval aansprakelijk. Als gebruikmaking van materialen of informatie van deze site resulteert in de behoefte aan dienstverlening, reparatie of correctie van uitrusting of gegevens, dient u daarvoor zelf de kosten te dragen.

Privacybeleid


Men kan deze website anoniem raadplegen. Echter, wanneer men via de website informatie aanvraagt, vragen wij u een aantal gegevens. Die gegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en dienen uitsluitend voor onze communicatiebestanden. Wij gebruiken uitsluitend normale statistische gegevens die van belang zijn voor de verbetering van de functionaliteit en inhoud van de website.